Moja kuhinja:

goveji ragu



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 150 g paradižnikova omaka
  • 400 g čebule
  • 4 ščepec soli
  • 0,5 dcl popra-mletega
  • 500 g mletega govejega mesa
  • 200 g korenja
  • 100 g bučk
  • 4 ščepec začimb za golaž

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2213

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 364

Navodila za pripravo

Čebulo prepražite na 0,5 dl olja, dodajte meso in pražite naprej.
Ko dobi meso lepo rjavo barvo, mu dodajte ostale naštete sestavine in pražite še 10 minut. Zalijte z jušno osnovo ali vodo, ter kuhajte v ekonom loncu še pol ure.

Po potrebi zgostimo z mešanico vode in moke.

Najbolj tekne v kombinaciji s polento.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev