Moja kuhinja:

Goveji zrezki v gorčični omaki s pire krompirjem in čemažem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • sol in poper
  • 4 stroki česna
  • 4 žlice oljčnega olja
  • 1 žlica gorčice
  • maslo .
  • 400 g govejih zrezkov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4903

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 476

Navodila za pripravo

Zrezke potolčemo solimo in popramo. Na vročem olju jih popečemo z obeh strani, ter dodamo strt česen, gorčico in nasekljano čebulo. Pražimo, da čebula oveni, prilijemo vodo ali vino in na počasnem ognju kuhamo še pol ure. Mesu dodamo še malo masla in ponudimo.Ponudimo s pire krompirjem in čemažem.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev