Moja kuhinja:

Hamburger po moje



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 mlada čebula
  • 1 paradižnik
  • 1 čajna žlica paradižnikova omaka
  • 0,5 dcl kisle smetane
  • 1 čajna žlica gorčice
  • sol in poper
  • pol paprike( zelena rdeča rumena)
  • 1 kajzerica
  • 120 g mlete govedine
  • 1 list solate
  • malo kopra
  • malo čilija
  • 1 strok česna
  • olje oljčno

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1624

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 484

Navodila za pripravo

Mleto meso posolimo in popramo ter dodamo nasekljan česen ter malo olja in oblikujemo okrogel zrezek.
V posodi zmešamo kislo smetano, gorčico, paradižnikovo mezgo in začimbe, da dobimo gosto polivko. List solate operemo in osušimo. Narežemo papriko, paradižnik in čebulo na rezance. V močno segreto ponev damo zrezek in ga spečemo na obeh straneh. Kajzerico popečemo v tastu in na polovico kajzerice položimo solatni list nato meso, zelenjavo in polijemo s polivko, pokrijemo z drugo polovico kajzerice.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev