Moja kuhinja:

Hitri piščanec



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos piščančja prsa
  • 2 jedilna žlica olivno olje
  • 2 ščepec soli
  • 1 ščepec popra
  • 1 kos velika čebula
  • 2 jedilna žlica nasekljane ali suhe zelenjave: peteršilj, bazilika,timijan, origani

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2339

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 555

Navodila za pripravo

Hitri piščanec
Na prsa brez kosti. Damo jih na popraženo čebulo, dodamo suhe ali sveže nasekljane začimbe, poper, sol. Na hitro jih popečemo na vročem ognju med mešanjem, pet minut. Ko so piščančja prsa popražena jih zalijemo z vodo, da dobimo rezine narežemo čebulo in jo damo dušit na močnem ognje, da zelo hitro porumeni. Med tem na tanke rezine narežemo piščančja malo omake, po potrebi posolimo in jed je gotova.
Hitrim piščančjim prsim lahko priložimo pire krompir in solato. Za celo kosilo potrebujemo dvajset do trideset minut. Hitro in zelo okusno.
To so količine za dve osebi.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev