Moja kuhinja:

hitro kosilo s svinjskimi zrezki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • . fižol
  • . čebula
  • . bučno olje
  • . tanki svinjski zrezki
  • . črna redkev
  • . paradižnik češnjevec

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2295

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 556

Navodila za pripravo

V ponev delimano žar položimo svinjske zrezke, katere smo predhodno začinili (sol, vegeta, česen, paprika) . Dodamo nalistano čebulo in hitro popečemo z obeh strani, Olja dodamo samo pa kapljic.
Pripravimo solato iz naribane črne redkvice in fižola začinjenega z bučnim oljem. Dodamo še nekaj paradižnika češnjevca, malo za okras in barvno popestritev krožnika, sicer pa tudi pozimi paše nekaj presne zelenjave.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev