Moja kuhinja:

hobotnice



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 hrenovka
  • 20-30 špagetov
  • 1 jajce (po želji)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2046

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 588

Navodila za pripravo

Recept primeren za 2 lačna triletnika:)

Hrenovke narežemo na kolobarje in jih prepičimo z napol nalomljenimi špageti. Hobotnice damo v vrelo, osoljeno vodo in jih kuhamo po navodilu proizvajalca testenin.

Hobotnice ponudimo kot samostojno jed (moj nečak jih je kar tako), lahko jih spečete tudi z jajčko ali drobtinami.

Hiter, enostaven obrok za otroke!

Ideja za moj recept je objavljena na facebook strani: http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/photo.php?fbid=294283417299705&set=a.271141356280578.64012.270421623019218&type=1&theater





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev