Moja kuhinja:

Jajce na oko s pršutom in sirom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica olivnega olja
  • 1 kos jajce
  • 5 dag pršuta
  • 10 dag sira trapista ali gavde

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4660

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 554

Navodila za pripravo

Na vroče olivno olje položimo pršut ga cvremo kakšno minuto, nanj vlijemo jajce in po beljaku potresemo nariban ali na rezine narezan sir. Temperaturo malo znižamo, pokrijemo s pokrovko in cvremo še cca 5min, oziroma dokler rumenjak ne prične postajati belkast. Dodamo lahko papriko ali paradižnik.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev