Jelenov file , dušen v čebuli
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: ROBERT POLC
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: več kot 1 ura
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 sol
- 2 kos čebule
- 1 lovorov list
- 1 poper
- 1 kg jelenov file
- 2 stroka česna
- 1/2 kg mladega krompirja
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 3743 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 906 |
Navodila za pripravo
Jelenov file začinimo in ga v ponvi na vročem olju na hitro popečemo. Dodamo na drobno narezani dve čebuli in lovorov list, ter dušimo približno uro in pol.
V pečici spečemo mlad krompir in ga dodamo kot prilogo.
Pa dober tek!