Moja kuhinja:

Jelenov file , dušen v čebuli



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 sol
  • 2 kos čebule
  • 1 lovorov list
  • 1 poper
  • 1 kg jelenov file
  • 2 stroka česna
  • 1/2 kg mladega krompirja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3743

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 906

Navodila za pripravo

Jelenov file začinimo in ga v ponvi na vročem olju na hitro popečemo. Dodamo na drobno narezani dve čebuli in lovorov list, ter dušimo približno uro in pol.
V pečici spečemo mlad krompir in ga dodamo kot prilogo.
Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev