Moja kuhinja:

Jetrca



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 čajna žlica VEGETE
  • 2 čajna žlica olja
  • 1 kos čebule
  • 0.5 kg jetrca

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1875

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 596

Navodila za pripravo

Čebulo olupimo in nasekljamo. Damo na ponev na katero smo dali olje in prepražimo do rumene barve. Ugasemo toploto in vmes narežemo jetra. Najlažje se jih nareže če so rahlo odtajane. Narežemo jih čimbolj na tanko. Ko je čebula hladna dodamo jetra in skupaj prepražimo. Pražimo 5-10min. Tik pred koncem dodamo vegeto ali solimo. Ponudimo same, s kruhom ali v kosih kuhanim krompirjem.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev