Moja kuhinja:

KANELONI IZ KUHANEGA ALI PEČENEGA MESA



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 3 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica peteršilja, na drobno nasekanega
  • 1 jajce
  • 2 stroka česna (lahko tudi več)
  • ščepec majarona
  • * olje za cvrtje
  • 1 jedilna žlica čebula nasekljana
  • 6 velikih omlet
  • 25 dag mletega kuhanega ali pečenega mesa
  • 1/2 vrečke začimbne mešanice za mletomeso
  • * po potrebi:poper, sol, juha ali voda
  • * jajcam, moka, drobtine za paniranje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5775

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 847

Navodila za pripravo

TE KANELONE DELAM, KO MI OSTANE GOVEDINA OD JUHE.
Uporabljam začimbno mešanico za mleto meso, ki ima primešane drobtine.

Na olju zarumenimo čebulo, dodamo meso, česen, peteršilj in malo prepražimo. Odstavimo, dodamo, po navodilu na vrečki, pripravljeno zmes, jajce, ščepec majarona, dobro premešamo po potrebi dodamo sol, poper in juho ali vodo, da dobimo sočen, mazav nadev.

Omlete namažemo, tesno zavijemo po sredini poševno prerežemo v dve polovici, paniramo in ocvremo v vročem olju.

Ponudimo s krompirjevo ali zeleno solato.
Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev