Moja kuhinja:

Kaneloni s piščancem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščepec soli in popra
  • 1 jajce
  • 4 žlice moke
  • olje za cvretje
  • 1 piščančji zrezek
  • 4 žlice drobtin
  • 1 slana palačinka
  • 1 žlica kisme smetane
  • 2 žlici sira

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4577

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 678

Poglej video

Navodila za pripravo

Več mojih receptov najdete na www.ljubeznipolnaskleda.si

Piščanca začinimo s soljo in poprom in narežemo na manjše koščke. Popečemo ga na ponvi. Palačinki na spodnji rob dodamo malce sira in kisle smetane in nato dodamo pečenega piščanca. Vse skupaj zrolamo v kanelon in ga povaljamo po moki, jajcu in drobtinah, ter ocvremo v olju.

Ocvrtega položimo na papirnato brisačko, da le ta vpije odvečno maščobo.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev