Moja kuhinja:

kaneloni s piščancem in jurčki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 drobtine
  • 2 jajca
  • 1 kisla smetana
  • 1 moke
  • 1 ščepec soli
  • 2 jedilna žlica olivnega olja
  • 2 stroka česna
  • 1 pest sira
  • 1 manjša čebula
  • 400 g piščančji file
  • 200 g gob-jurčki
  • 1 ščepec začimb( bazilika, origano)
  • 5 palačink
  • 1000 ml olja za cvrtje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3190

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 567

Navodila za pripravo

Spečemo palačinke.
Čebulo sesekljamo in jo na olivnem olju prepražimo, dodamo strt česen in jurčke. Malo popražimo in dodamo na majhne kocke narezano piščančje meso. Dodamo še začimbe, sol, nariban sir. Malo še popražimo. Odstavimo in pustimo, da se malo pohladi. Primešamo kislo smetano. Namažemo palačinke, zavihamo robove in zvijemo. Povaljamo v moko, nato v razžvrkljano in osoljeno jajce in še nazadnje v drobtine. Ocvremo in postrežemo z zeleno solato.
Dober tek.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev