Moja kuhinja:

Kaneloni s šunko, sirom in gobicami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 4 jajca
  • 1 čajna žlica soli
  • 1 jedilna žlica peteršilja
  • 3 skodelice moke
  • 6 skodelic mleka
  • 1 zavitek puste šunke
  • 2-3 skodelici ribanega sira
  • 1 paket šampinjonov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4603

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 493

Navodila za pripravo

Iz dveh jajc, moke, mleka in nekaj ščepcov soli specite 6 debelejših palačink. Gobice temeljito umijte in narežite na lističe. Na žlički olja jih podušite 10 min, da izpustijo vso vodo, takrat dodajte peteršilj ter sol.Na rob palačink poližite dve režine šunke, čez potresite sir in malo gobic. Zvijte in jih prešpikajte z zobotrebci. Ta različica kanelonov je malo manj mastna-torej brez klasičnega cvrtja. Narejene kanelone rahlo potresite z moko in odvečno moko odstranite, ter s pomočjo čopiča premažite z jajcem ter posujte z drobtinami. V pekač dajte peki papir in položite kanelone nanj. Pecite na 180 stopinj okoli 20 minutk. Če vam ostane še kaj sira, ga lahko dodatno potresete še čez vse kanelone.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev