Moja kuhinja:

Kaneloni z mletim mesom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: malček težji

Količina: 5

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5223

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 626

Navodila za pripravo

Zmešamo sestavine za palačinke in jih spečemo. Palačinke naj bodo malenkost debelejše kot za mazanje z marmelado.

Navodila za pripravo

V posodi razgrejemo olje in dodamo čebulo ter malo soli. Pražimo jo le toliko časa, da postekleni, nato dodamo meso, ki ga s kuhalnico razdrobimo, da ni večjih sprijetih kepic mesa.

Dodamo še česen, sol in začimbe in pražimo toliko časa, da se meso pričenja prijemati posode. Takrat prilijemo nekaj vode, da meso ne izgubi sočnosti. Dodamo še kapre in narezane olive.

Odstavimo in pričnemo s polnjenjem palačink.

Navodila za pripravo

Palačinke napolnimo z mesnim nadevom, jim dodamo malo naribanega sira in jih dobro zapremo, lahko si pomagamo z zobotrebci.

Potem palačinke spaniramo, najprej jih pomočimo v moko, potem v stepenih jajcih in nazadnje še v drobtinah.

Palačinke spečemo na srednje vročem olju, da se zlato rumeno zapečejo.

Chefov nasvet:

Pečene palačinke nadevamo na krožnik, ki ga okrasimo s solatnimi listi in paradižnikom.
Palačinke prelijemo s smetano in jih še tople ponudimo.

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev