Moja kuhinja:

Kare v omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebulo
  • malo soli
  • malo svežega peteršilja
  • malo drobnjaka
  • 5 svinjskih kotletov
  • 2 žlici smetane
  • 1 žličko hrena

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3892

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 889

Navodila za pripravo

V dobro namaščen pekač naložimo kotlete in jih 45 minut pečemo v pečici na 200 stopinj celzija.

Vmes jih zalivamo z vodo in obračamo. Spečene kotlete vzamemo iz pečice, nanje nadevamo 1 narezano čebulo in nasekljan peteršilj.
Skupaj pečemo še 20 minut in ves čas zalivamo in obračamo.

Vmes si pripravimo še omako iz smetane in hrena.

Pečene kotlete nadevamo na desertne krožnike in jih poljubno prelijemo z omako.

Po želji lahko dva kotleta prelijemo z omako iz lastnega soka in čebule.

Na drugi kotlet nadevamo omako iz smetane in hrena, ki smo ji dodali še sok od pečenja. Vse skupaj potresemo z drobnjakom in ponudimo s kakšno posebno prilogo.

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev