Moja kuhinja:

kislo zelje



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 lovorjev list
  • 1 čebula
  • 1-2 jedilna žlica moke
  • 4 jedilna žlica fižola
  • 3 jedilna žlica pelati
  • 1 jedilna žlica ocvirkov
  • 1 začimbe (sol, poper)
  • 500 g domačega kislega zelja
  • 200 g pečenih kosti (pečenka)
  • 2 jedilna žlica masti od pečenke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2317

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 697

Navodila za pripravo

Recept je napisan za 4-5 oseb.

Čebulo prepražimo na ocvirkih na masti od pečenke (če nismo v tem času pekli nobene pečenke, potem damo samo ocvirke). Ko je čebula lepe rjave barve, posujemo z moko in mešamo dokler moka malo ne porjavi. Dodamo rdečo papriko in kosti (če nimamo pečene pečenke potem vzamemo kos surovega mesa - svinjina, jo narežemo na kocke in prepražimo). Dodamo česen, mešamo in ko česen zadiši zalijemo z vodo in dodamo zelje. Začinimo in dodamo lovorjev list. Zelje kuhamo 30 minut. Dodamo pelate ter kuhan fižol in kuhamo še kakšnih 5 minut.

Ponudimo toplo s kosom kruha.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev