Moja kuhinja:

~Kislo zelje z domačo pečenico~



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 40 dag krompirja
  • 50 dag kislega zelja
  • 1 jedilna žlica domačih ocvirkov
  • 1 jedilna žlica domače masti
  • 1 pečenica

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 10410

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 536

Navodila za pripravo

Zelje precedimo in ga v vodi kuhamo 15 minut. Nato ga zopet precedimo, da voda odteče.
V posodi pogrejemo ocvirke in dodamo kislo zelje ter pražimo 10-15 minut na majhnem ognju.
Pečenice na hitro pokuhamo. V posodi pogrejemo domačo mast in pečenice lepo zapečemo na obeh straneh.
Krompir olupimo in ga narežemo na koščke. Kuhamo ga 20-25 minut.
Kot priloga je lahko v krompir v koščkih ali matevž.



Marija Erjavec

Prav to bo danes za kosilo, saj sem ravnokar ocvrla ocvirke. Na koroškem ocvirkom rečemo grumpi.



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev