Moja kuhinja:

kitajsko zelje z mesom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čajna žlica soli
  • 2 jedilna žlica olja
  • 2 ščepec popra
  • 30 dag mletega mesa(mešano)
  • 1/2 kos pelati(pločevinka)
  • 50 dag kitajskega zelja

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3239

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 568

Navodila za pripravo

Liste zelja odstranimo iz glave in jih operemo.Koren odrežemo ostalo pa narežemo na rezance.Na olju prepražimo meso ga začinimo mu dodamo pelate in 5 minut dušimo.Nato dodamo zelje,zalijemo z jušno osnovo in kuhamo 25 minut.Če želimo da je jed bolj gosta lahko dodamo malo podmeta.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev