Moja kuhinja:

konjski zrezki z gobami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 1-2 jedilna žlica paradižnikove mezge
  • 1 pest gobic
  • 1 začimbe (sol, poper)
  • 2 konjska zrezka

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 9312

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 642

Poglej video

Navodila za pripravo

Jed je za 2 osebi.

En dan prej damo 2 konjska zrezka v »pac« ali kvašo. Dobro ga začinimo, dodamo narezano čebulo in zalijemo z malo olja. Zapremo v posodo in damo čez noč v hladilnik.
Iz zrezka odstranimo čebulo in ga damo na vroče olje. Počakamo, da zakrkne in se malo popeče. Potem ju obrnemo. Dodamo čebulo iz kvaše, pokrijemo in dušimo. Po 5-ih minutah (oziroma, če se začne prijemat) malo zalijemo. Dodamo paradižnikovo mezgo, premešamo in pokrijemo. 10 minut pred koncem dodamo še gobe (štorovke - pred zmrzovanjem so bile že zblanširane)

Jed kuhamo pokrito 30 minut.


Ponudimo toplo s kosom kruha.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev