Moja kuhinja:

Kosilo naše mladosti :)



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 jajca
  • 100 g moke
  • 6 zrezkov svinjske ribice
  • 200 g špinače s smetano
  • 0,5 kg krompirja
  • 100 g drobtin

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2132

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 716

Navodila za pripravo

Zrezke na začetku posolimo. Nato jih damo v moko, jajca in drobtine. Nalupimo krompir, ga narežemo na koščke in damo v vrelo vodo, da se skuha. Medtem pripravimo olje in na vročem olju spečemo zrezke.Ko je krompir že kuhan damo na plin še prej pripravljeno špinačo s smetano da se skuha do konca. Ko je le ta kuhana, odcedimo krompir, ga rahlo posolimo, dodamo maslo in zmešamo.

Zrezke, krompir & špinačo s smetano lepo serviramo na krožnik in še toplo postrežemo.

Tako potem zgleda naš - študentski kosil. :) Pa dober tek tudi vam.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev