Moja kuhinja:

kotleti divjega prašiča z višnjami in pršutom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica gorčica
  • 10 dag pršut
  • 5 dag moke
  • 4 kos kotleti divjega prašiča
  • 30 dag masla
  • 1 ščepec sladkorja
  • 2 dcl juhe
  • 1 dcl Rdečega vina
  • 10 dag višenj
  • 1 čajna žlica popra
  • 5 dag parmezan

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4653

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 551

Navodila za pripravo

1. Kotlete solimo in popramo pomokamo in jih v ponvi na maslu na hitro popečemo.Popečene kotlete zložimo na krožnik in jih premažemo z gorčico.
2.Visto ponev potresemo sladkorin ga karameliziramo,dodamo izkoščičene višnje ter zalijemo z juhoin vinom.
3.Dodamo kotlete in dušimo 15 minut,vmes pa meso večkrat obrnemo in po potrebi zalivamo z juho.
4.Serviramo na krožnik na vrhu dodamo rezino pršuta in naribamo parmezan.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev