Moja kuhinja:

Kotleti s slanino, čebulo in česnom v pečici



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malo soli
  • malo začimb po okusu
  • 1/2 rdeče paprike
  • 3 stroke česna
  • malo olja za pečenje
  • 2 cebuli
  • nekaj zrnc celega popra
  • 2 svinjska kotleta
  • 2 rezini slanine
  • 1 žličko kisle smetane

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5075

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 755

Navodila za pripravo

Kotleta nasolimo in damo v pekač, ki ga prelijemo z oljem. Dodamo narezano čebulo, česen in rdečo papriko.

Vse skupaj pečemo v pečici na 200 stopinj celzija. Med pečenjem zalivamo z vodo, po želji lahko zalijemo z malo vina. Med pečenjem obračamo in lahko začinimo z začimbami za svinjino. Nekaj minut pred koncem pečenja dodamo slanino na vsak kotlet še pol žličke in kisle smetane.

Pečena kotleta nadevamo na desertni krožnik, zraven lahko nadevamo česen, čebulo in papriko od pečenja.

Zraven ponudimo še pomfri krompir in serviramo!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev