Moja kuhinja:

Kranjska klobasa s kislim krompirjem



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čebula
  • 1 strok česna
  • 1 sol,poper
  • 1 kranjska klobasa
  • 4 krompirji
  • 1 žlica majoneze
  • 1 žlica gorčice
  • 1 kis,olje (lahko tudi bučno)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2468

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 457

Navodila za pripravo

Krompir operemo in ga skuhamo v loncu. Vodo posolimo.Ko je krompir skuhan (preiskusimo ga z palčko za ražnjiče),ga olupimo in narežemo na kolute.Ko je krompir ohlajen,ga stresemo v posodo in dodamo majonezo,gorčico,na drobno narezano čebulo,česen,kis,olje,sol poper in dobro vse premešamo.Lahko dodamo še malo peteršilja.Na krompir lahko na tanko narežemo tudi zeljnato glavo.
Kranjsko klobaso položimo v lonec z mrzlo vodo, ga pristavimo in kuhamo do vrenja. Ko voda zavre, odstavimo in pustimo pokrito v vodi še 10 minut.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev