Krompir v kosih z ocvirki




Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: klavdija hiti
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 5 dcl VODE
- 0.25 kg krompirja
- 2 jedilna žlica masti z ocvirki
- 3 kos safalade
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 5777 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 660 |
Navodila za pripravo
Krompir olupiš, narežeš na kose, zaliješ z vodo, soliš in kuhaš do mehkega. Kuhanemu odcediš vodo in zabeliš z ocvirki. Zraven popečeš na olju safalade, ki si jih predhodno razpolovil. DOBER TEK!