Moja kuhinja:

Krompirjeva musaka z mletim mesom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kisla smetana
  • 2 jajci
  • 2 cebuli
  • sol, poper
  • 1 kg krompirja
  • 500 g mletega mesa

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 23432

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 568

Poglej video

Navodila za pripravo

Krompir olupimo in narežemo na kolobarje. Slano vodo zavremo in krompir skuhamo nekje do polovice. Krompir odcedimo. Čebulo narežemo in na olju prepražimo. Dodamo česen, mleto meso, solimo in popramo. Meso do zlatega popražimo. V naoljen pekač damo plast krompirja, nato popečeno meso, na koncu še plast krompirja. V skodelici zmešamo jajci in kislo smetano. Z mešanico prelijemo meso in krompir ter damo v segreto pečico. Pečemo 30-34 minut na 200 stopinj.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev