Moja kuhinja:

Krvavice s prilogami



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 jedilna žlica olja
  • 3 kos krvavic

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4087

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 620

Navodila za pripravo

Krvavice, po možnosti domače daš v pekač in daš malo olja, če same krvavice niso preveč mastne. Pekač vstaviš na 180 stopinj celzija ogreto pečico in pečeš 30min. Na polovici peke jih je priporočljivo obrniti. Ponudiš z različnimi prilogami (tenstano zelje, krompir z ocvirki- recepte najdete med mojimi recepti).





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev