Moja kuhinja:

Kuhana prekajena rebrca



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: lahek

Količina: 5

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Sestavine

  • 2 kos prekajena svinjska rebra
  • 1/2 kos čebule
  • 2 kos lovorjeva lista
  • 4 kos strokov česna
  • - origano
  • - peteršilj
  • - korianer seme

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 19481

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 493

Navodila za pripravo

Rebra najprej za pol ure namočimo. Po pol ure vodo zamenjamo, damo na štedilnik in dodamo začimbe, ki so čebula, česen, lovorjevi listi, origano, peteršilj, koriander. Kuhamo od pol ure do eno uro. Kuhane razrežemo in ponudimo.

K rebrcam ponudimo okisan krompir, ki ga naredimo tako, da krompir skuhamo do mehkega v lupini, olupimo in narežemo. Zabelimo s kisem in oljem, ter solimo.

svinjska rebrca




Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev