Moja kuhinja:

KUHANO-PEČENA REBERCA Z KROMPIRČKOM



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 korenje
  • 1 česen
  • 1 krompir
  • 1 paradižnik
  • 1 voda
  • 1 začimbe
  • 1 svinjska rebra
  • 1-2 cebuli

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3602

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 787

Navodila za pripravo

Reberca zacinimo z zacimbami:sol, poper, lovor, cebula v prahu, cesen v prahu, kumina, koriander, petersilj. Pustimo jih cca. 2 uri v hladilniku, da se dobro prepojijo. V malo visjem naoljenem pekacu jih na temperaturi 250stopinj celzija na hitro popecemo na obeh straneh ter dodamo čebulo. Ko je čebula rumena in rebra rdečkasta jih prelijemo z vodo ter dodamo paradižnik. Po priblizno 15 min dodamo še korenje in olupljen krompir. Ko sta krompir in korenje skuhana jed postrežemo z poljubno solato.
S palicnim mesalnikom lahko naredimo omako, ki ji po potrebi dodamo krompircek ali dva za zgostitev.

Pa dober tek*





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev