Moja kuhinja:

makaronovo meso



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos lovorjev list
  • 1 kos čebula
  • 2 kos česna
  • 1 čajna žlica soli
  • 1 čajna žlica moke
  • 2 jedilna žlica olja
  • 2 ščepec popra
  • 1 jedilna žlica peteršilja
  • 20 dag teletine(pleče)
  • 1 čajna žlica majarona
  • 1 čajna žlica paradižnikove mezge
  • 20 dag makaronov(polžki)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 16391

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 699

Navodila za pripravo

Meso zrežemo na majhne kockice,čebulo,česen in peteršilj pa sesekljamo.V ponev damo olje in prepražimo sesekljano čebulo, ko zarumeni, ji dodamo česen, meso, začimbe in paradižnikovo mezgo.Dodamo moko in vse skupaj prepražimo nato pa prilijemo malo vode ter dušimo.Med tem v lonec nalijemo vodo jo solimo in pustimo da zavre.Ko je voda zavrela dodamo makarone in jih kuhamo 10 minut.Meso probamo če je kuhano,makarone odcedimo in jih stresemo na krožnik povrhu pa polijemo omako z mesom.



Marko Leskovar

ful dobro



Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev