Moja kuhinja:

malo "posebna" večerja



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 kos jajca
  • 2 ščepec soli
  • 1 ščepec popra
  • 50 g krvavice
  • 100 g makaronov

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2709

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 804

Navodila za pripravo

V vreli, slani vodi skuhamo makarone po navodilu proizvajalaca (moji so se kuhali 6 minut). Odrežemo kos krvavice (spečemo jo že dopoldan - recept sledi...) in jo narežemo na kocke. Ražvekljamo tudi eno jajce, ki ga solimo in popopramo.

V ogreto, pomaščeno ponev damo krvavico in jo malce popečemo(jaz imam rada malo hrustljavo), dodamo makarončke in jajce. Premešamo. Ko je pečeno z užitkom pojemo:)

Izvrsten in meni eden najljubših obrokov!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev