malo "posebna" večerja
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Maja Lilija
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: 20 minut ali manj
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 kos jajca
- 2 ščepec soli
- 1 ščepec popra
- 50 g krvavice
- 100 g makaronov
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2709 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 804 |
Navodila za pripravo
V vreli, slani vodi skuhamo makarone po navodilu proizvajalaca (moji so se kuhali 6 minut). Odrežemo kos krvavice (spečemo jo že dopoldan - recept sledi...) in jo narežemo na kocke. Ražvekljamo tudi eno jajce, ki ga solimo in popopramo.
V ogreto, pomaščeno ponev damo krvavico in jo malce popečemo(jaz imam rada malo hrustljavo), dodamo makarončke in jajce. Premešamo. Ko je pečeno z užitkom pojemo:)
Izvrsten in meni eden najljubših obrokov!