Moja kuhinja:

Mariniran piščanec



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • - olje
  • - gorčica (za marinado)
  • - sol, poper, česen v prahu, suh peteršilj, mleta sladka paprika, lovorjev list
  • 500 g piščančjega mesa (bedra brez kosti)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2887

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 544

Navodila za pripravo

Piščančje meso dobro operemo in porežemo odvečno maščobo ter ga obrišemo s papirnato brisačo. V posodo damo meso in začimbe, 2 žlice olja in 2 žlice gorčice ter vse skupaj dobro premešamo in pustimo da se marinira vsaj pol ure. Na ponvi segrejemo olje in piščanca za obeh strani popečemo do zlato rumene barve. V ponev damo še 2 žličke gorčice da dobimo nakoncu še malo omakice za čez prilogo, ki je lahko riž, testenine, pire krompir,...





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev