Moja kuhinja:

Medaljončki v gorčični omaki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 dcl sladke smetane
  • 2 jedilna žlica gorčice
  • sol, poper
  • olje za peko
  • svinjska ribica

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3285

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 633

Navodila za pripravo

Ribico narežemo na cca 1,5 cm široke kose, tako, da dobimo medaljončke. Medaljončke posolimo in popramo. Na ponev nalijemo malo olja in ga segrejemo. Na vročo ponev damo medaljončke in jih z obeh strani zlato zapečemo, kar traja cca 15-20 minut. V ponev dodamo sladko smetano in gorčico. Dobro premešamo in še malo prevremo. Po potrebi dosolimo. K medaljončkom ponudimo kuhan krompir. Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev