Moja kuhinja:

Mesna pica



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica sladkor
  • - paradižnikova omaka
  • 450 g moke
  • 2 jedilna žlica olja
  • 250 ml VODE
  • 15 dag nariban sir
  • 1 čajna žlica soli
  • - origano
  • 1 kos kocka kvasa
  • 10 dag pica šunka
  • 10 dag suha salama

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2935

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 738

Navodila za pripravo

Najprej naredimo kvasec tako da v 1.5 dcl tople vode nadobimo kvas, dodamo sladkor in pustimo vzhajati 10 minut. V posodi zmešamo moko, preostalo vodo, sol, olje in kvasec. Zamesimo gladko testo, ki ga vzhajamo 1 uro. Nato ga rzvaljamo v pekač in začnemos pripravo pice. Testo premažemo s poljubno količino paradižnikove omake, ki jo potresemo z origanom. Sledi šunka in suha salama ter nariban sir. Pico pečemo na 220 stopinjah 20 minut.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev