Moja kuhinja:

MESNI CMOČKI



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 1 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 40 dag mlete govedine
  • 1 kruhek
  • 1 ščepec mletega popra
  • 4 jedilna žlica sončničnega olja
  • 5 kos paradižnikov
  • 0,5 dcl mesne juhe ali juhe iz kocke

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2005

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 634

Navodila za pripravo

1/
Čebulo olupimo jo zelo drobno sesekljamo, peteršilj operemo, in posušimo in drobno narežemo.

2/
Kruhek 10 min. namakamo v vodi, nato ga ožmemo.

3/
Mleto meso v skledi zmešamo s čebulo, jajci, peteršiljem in kruhkom, posolimo in popopramo ter zamesimo mesno testo.

4/
Oblikujemo za oreh velike kroglice in jih na vroči maščobi v ponvi okrog in okrog močno zapečemo, potem pa jih naprej pečemo na šibkem ognju.

5/
Paradižnike poparimo, jim olupimo kožico, odstranimo semena in meso nakockamo.

6/
Dodamo jih mesnim kroglicam in kratko pražimo skupaj.

7/
Zalijemo z mesno juho, omako začinimo in kuhamo še 10 min.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev