Moja kuhinja:

mesni kruh



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 česna
  • 1 čajna žlica poper
  • 500 dag mleto meso
  • 5 jedilna žlica jajce
  • 250 dag kruh
  • 150 dag prekajene slanine
  • 1 čajna žlica vegeta

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2967

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 856

Navodila za pripravo

Tri jajca damo kuhati v trdo.Čebulo prepražimo in ji dodamo na kockice narezano slanino ter česen in na hitro popražimo ter odstavimo z štedilnika da se ohladi.Kruh narežemo na kockice in ga poparimo z vročim mlekom.Med tem ko se to ohlaja stepemo preostala dva jajca.Ko se je ohladilo kruhu primešamo mleto meso in čebulo z slanino in dobro pregnetemo.Dodamo začimbe in stepena jajca ter premešamo.Pekač naoljimo in nanj nanesemo eno plast mase na to položimo kuhana jajca ki smo jih olupili in na vse to še preostalo maso.Lepo porazdelimo enakomerno po pekaču in pečemo 1in pol v pečici na 180 stopinj.Ko je pečeno lahko postrežemo še toplo kot glavno jed z prilogo ali pa ohladimo in postrežemo kot prigrizek.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev