Moja kuhinja:

Mini medaljončki ribice na kruhkih s slanino



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malo slanine
  • malo maščobe za pečenje
  • 2 kosa svinjske ribice
  • 1 rezina toasta

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2550

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 850

Navodila za pripravo

Za paniranje potrebujemo:
malo moke, 1 jajčko, ki jo stepemo, nekaj žličk špinače, malo soli in drobtin;

2 kosa svinjske ribice, narežemo na manjše košče, ki jih najprej pomokamo, nato jih pomočimo v jajce, špinačo in nazadnje jih povaljamo v drobtinah. Na hitro jih opečemo na vročem olju, kot tudi 1 kos toasta. Opečeni toast nadevamo na servirni krožnik, ki smo mu dodali malo slanine in po vrhu nadevamo še mini medaljončke s špinačo.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev