Mini medaljončki ribice na kruhkih s slanino
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.
Prijavi neprimerno vsebino
Naloži pdf
Chef: Tina Jan
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- malo slanine
- malo maščobe za pečenje
- 2 kosa svinjske ribice
- 1 rezina toasta
Preračunaj količine :
1/4 |
1/3 |
1/2 |
1 |
x2 |
x3 |
|
Št. ogledov: 2550 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 850 |
Navodila za pripravo
Za paniranje potrebujemo:
malo moke, 1 jajčko, ki jo stepemo, nekaj žličk špinače, malo soli in drobtin;
2 kosa svinjske ribice, narežemo na manjše košče, ki jih najprej pomokamo, nato jih pomočimo v jajce, špinačo in nazadnje jih povaljamo v drobtinah. Na hitro jih opečemo na vročem olju, kot tudi 1 kos toasta. Opečeni toast nadevamo na servirni krožnik, ki smo mu dodali malo slanine in po vrhu nadevamo še mini medaljončke s špinačo.