Moja kuhinja:

Mini pleskavice v Delimanovi posodi



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • malo soli
  • malo maščobe za pečenje
  • malo poljubnih začimb
  • 500 g mletega mešanega mesa
  • 1 kos mozarele
  • malo majerona za posip

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2632

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 708

Navodila za pripravo

Mleto meso najprej začinimo s soljo, vegeto in s poljubnimi začimbami. Koščke mesa oblikujemo v kepe, ki jih močno stisnemo in potukčamo. Na vroči maščobi jih opečemo okoli 3 minute na eni strani, potem jih obrnemo in popečemo še na drugi strani.

Pečene pleskavice odcedimo od maščobe in jih serviramo na desertni krožnik.

Mozarelo narežemo na manjše koščke in jo serviramo zraven mesa . Potresemo s peteršiljem v prahu in še vroče serviramo.

Zraven ponudimo mrzel krompir s prekajeno šunko in večerja je na mizi.

Pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev