Moja kuhinja:

musaka na moj način



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 jedilna žlica olivnega olja
  • 1 čajna žlica masla
  • 5 stroka česna
  • 100 ml paradižnikove kaše
  • 500 g mletega mesa
  • 1 veliko kislo smetano
  • 2 cebuli
  • 2 pesti gob
  • 1 sol ali vegeta
  • 100 g sira jošt

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2067

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 514

Navodila za pripravo

Čebulo sesekljamo.Eno čebulo prepražimo na maslu in olju. Dodamo gobe in meso in vse skupaj pražimo. Solimo in dodamo paradižnikovo kašo. Kislo smetano zmešamo z vegeto, eno čebulo in sesekljanim česnom. Krompir olupimo in narežemo na lističe. V pekač najprej naložimo krompir( malo ga posolimo), nato mesno omako in kislo smetano. Tako nadaljujemo po plasteh v tem vrstnem redu. Zadnja plast je krompir in po vrhu kisla smetana in nariban sir. Pečemo v segreti pečici 1,5 ure na 160°c. Pečeno malo ohladimo in postrežemo.
Dober tek.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev