Moja kuhinja:

Nabildana bedrca



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 5 piščančja bedra
  • 1 jajce
  • 2 kos kruha
  • - malo mleka
  • - maslo, čebula, peteršilj, česen

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1937

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 523

Navodila za pripravo

Kruh (vsaj 1 dan star) narežemo na kocke in prelijemo z malo mleka, ter pustimo stati. Ta čas na maslu prepražimo čebulo, dodamo peteršilj in česem. Če je potrebno kruh odcedimo, dodamo prepraženo čebulo, jajce, malo soli in vse skupaj premešamo.
Bedra nasolimo, privzdignemo kožo in žepke napolnimo z filo. Damo v pekač, polijemo z malo olja in spečemo z obeh strani.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev