Moja kuhinja:

Nabodalca z bučkami in mesom



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 paprika
  • 1 paradižnik
  • 5 žlic olivnega olja
  • 40 dag piščančjega fileja
  • 1 bučka
  • 8 špal (za nabadati)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1659

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 477

Navodila za pripravo

Meso operemo, narežemo na kocke in posolimo. Papriko operemo, očistimo in narežemo na kocke. Paradižnik operemo in ga narežemo na krhlje.

Vzamemo 'špale' ter jih nabadamo po želji. V ponev za žar damo olje in ga segrejemo. Nato damo nabodala pečt in jih obračamo.

Serviramo jih lahko k prilogi ali sama.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev