Moja kuhinja:

Najboljši piščanec z zelenjavo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: katerikoli

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • poper
  • 3 paradižniki
  • 3 paprike
  • 1 velika čebula

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2415

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 652

Navodila za pripravo

Čebulo sesekljamo in pražimo na maščobi, da porumeni. Dodamo piščančje kose, solimo, popramo po okusu (lahko dodamo še začimbe po želji, npr. rožmarin, majaron...) in pražimo cca 10 minut. Dodamo paradižnik in papriko (jaz dam ponavadi paradižnik in papriko, ki so ostali od poletja, iz skrinje) ter dušimo približno tričetrt ure, da je meso dobro kuhano, zelenjava popolnoma prekuhana, tekočina skoraj povreta. Postrežemo z kuhanim krompirjem v kosih. Mmm, pa dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev