Najboljši piščanec z zelenjavo
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Tamara Habjanič
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: katerikoli
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- poper
- 3 paradižniki
- 3 paprike
- 1 velika čebula
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 2415 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 652 |
Navodila za pripravo
Čebulo sesekljamo in pražimo na maščobi, da porumeni. Dodamo piščančje kose, solimo, popramo po okusu (lahko dodamo še začimbe po želji, npr. rožmarin, majaron...) in pražimo cca 10 minut. Dodamo paradižnik in papriko (jaz dam ponavadi paradižnik in papriko, ki so ostali od poletja, iz skrinje) ter dušimo približno tričetrt ure, da je meso dobro kuhano, zelenjava popolnoma prekuhana, tekočina skoraj povreta. Postrežemo z kuhanim krompirjem v kosih. Mmm, pa dober tek!