Moja kuhinja:

OCVRT PIŠČANČJI FILE, POLNJEN S SIROM V VINSKEM TESTU



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 3 jajca
  • 20 dag gladke moke
  • malo soli
  • 5 dag naribanega parmezana
  • olje za cvrtje
  • 2 kos piščančja prsta
  • 1 dcl suhega nearomatičnega belega vina
  • ostra Moka za posip
  • 10 dag edamca, (gauda sira)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 5361

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 578

Navodila za pripravo

Piščančje fileje s kuhinjsko krpo osušimo. Narežemo zrezke približno
1 cm debelo. V zrezke zarežemo žepke. Meso solimo.
Sir narežemo na trake 1cm x 0,5 cm in ga damo po dva traka v žepke. Žepke zapremo z zobotrebci. Predno meso namočimo v testo, ga povaljamo v ostri moki.

Testo: jajca stepemo, dodamo moko, sol, vino in nariban parmezan. V to pomakamo fileje in jih ocvremo v vročem olju.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev