Moja kuhinja:

Ocvrt piščanec



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • sol, vegeta
  • maščoba za cvrtje
  • moka, jajce, drobtine
  • kosi piščanca

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 4355

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 652

Navodila za pripravo

Kose mesa posolimo in dodamo malo vegete. Meso naj se tako marinira vsaj kake pol ure. Kose nato spaniramo v moki, jajcih in drobtinah ter cvremo v vroči maščobi, cca 15 minut. Pazimo, da maščoba ni prevroča, saj bodo kosi znotraj surovi, če pa bo maščoba prehladna pa se bodo kosi preveč napojili z maščobo. Ocvrte kose piščanca odcedimo na papirnati brisački.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev