Moja kuhinja:

ocvrt zajec v družbi cvetače



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 drobtine
  • 200 g cvetača
  • 1 moka
  • 120 g zajec
  • 2 jajci
  • 1 začimbe (sol, poper)

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3132

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 705

Navodila za pripravo

Jed primerna za 2 osebi.

Zajčje zrezke potolčemo in začinimo (sol, poper). Dobro premešamo. Spaniramo zrezke in cvetačo: Najprej pomokamo, damo v jajce (ki ga tudi malo posolimo in popopramo) in na koncu povaljamo v drobtinah. Vsak zrezek po končanem paniranju še stisnemo skupaj z rokami, da se drobtine dobro primejo (da nimamo potem preveč umazanega olja).
Zajca in cvetača damo v vroče olje in ocvremo do rjavkaste barve.

Ponudimo s skledo zelene solate s fižolom.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev