Moja kuhinja:

Ocvrti puranji file



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 2 jedilna žlica olja
  • 1 ščepec soli
  • 3 jedilna žlica moke
  • 3 jedilna žlica mleka
  • 2 puranja zrezka
  • 1 čajna žlica soli in vegete
  • 1 jace
  • 10 dag drobno naribanega sira

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 1753

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 587

Navodila za pripravo

Puranje zrezke na hitro popečemo na malo olja (kakšnih 6 minut). Iz jajc, moke in mleka ter ščepcem soli naredimo jajčno zmes. Skoraj pečene puranje zrezke pomočimo v to zmes in jih zlato rumeno zapečemo v olju (samo da pokrije dno posode). Serviramo z naribanim sirom.

Pa dober tek!!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev