Moja kuhinja:

Ocvrti puranji zrezki v Delimanovi posodi



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: do 45 minut

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • sol
  • maščoba za cvrtje
  • puranji zrezki
  • jajce, moka
  • drobtine ali sezam

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2041

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 509

Navodila za pripravo

Jajca dobro zmešamo in jih solimo. Zrezke povaljamo v moki, jajcih in drobtinah ali sezamu, lahko pa tudi mešanici obojega. Maščobo segrejemo v Delimanovi posodi in zrezke zlato ocvremo. Zrezki se v Delimano posodi zelo lepo ocvrejo, saj se panirana skorjica nič ne prijemlje, zrezki pa lepo plavajo v vroči maščobi.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev