Moja kuhinja:

Ocvrti telečji zrezki



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • ščep soli in popra
  • 5-6 pesti drobtin
  • 7 manjši telečjih zrezkov
  • mast ali olje za cvretje

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2026

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 566

Navodila za pripravo

Meso stolčemo in posolimo ter popopramo. V posodi segrejemo svinjsko mast. Med segrevanjem zrezke pomakamo najprej v stepeni jajci, nato pa še v drobtine, ter takšne ocvremo. Zrezke cvremo na temperaturi 7/9. Ocvrte zrezke nato položimo na krožnik obložen s papirnatimi brisačkami, da le te vpijejo odvečno maščobo in postrežemo.
Zraven lahko postrežemo razne krompirjeve jedi ali solate.

Dober tek!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev