OMAKA - FAŠIRANA
Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko
Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi neprimerno vsebino

Naloži pdf
Chef: Anton Vengust
Vrsta jedi: mesna jed
Čas priprave: do 45 minut
Zahtevnost: srednje lahek
Količina: 1
[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]
Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)
- 1 lovorjev list
- 1 peteršilj
- 2 paradižnik
- 1 dcl olivnega olja
- 1 strok česna
- 2 čebule
- 1 sol,poper
- 0,5 dcl belega vina
- 1/2 kg mešano mleto meso
- 1 jušna kocka
- 1 majaron
Preračunaj količine :
![]() |
1/4 |
![]() |
![]() |
1/3 |
![]() |
![]() |
1/2 |
![]() |
![]() |
1 |
![]() |
![]() |
x2 |
![]() |
![]() |
x3 |
![]() |
|
Št. ogledov: 4616 |
Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 606 |
Navodila za pripravo
Na olju prepražimo sesekljano čebulo in dodamo mleto meso.
Pražimo toliko časa, da tekočina izpari.
Nato dodamo narezan paradižnik, jušno kocko, strt česen, poper, sol, lovorjev list in majaron. Zalijemo z malo vode in kuhamo 30 minut.
Prilijemo še belo vino, prevremo in potresemo s sesekljanim peteršiljem.