Moja kuhinja:

omleta z čvrsto, pisano zelenjavo



Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: 20 minut ali manj

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čajna žlica olja
  • 1/4 čebule
  • 2 jajci
  • 2 šampinjonov
  • 1 začimbe (sol, poper)
  • 1/4 zelene paprike
  • 1 manjši paradižnik

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 3339

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 653

Navodila za pripravo

Ideja izvira iz Kube (sta jo starša prešvercala:).

Čebulo nasekljamo. Papriko in paradižnik narežemo na kocke, šampinjone na tanke rezine. Stepemo jajca, dodamo zelenjavo in začinimo. Hitro popečemo na obeh straneh na vročem olju.

Ker je zelenjava zelo malo toplotno obdelana, zadrži večino mineralov in vitaminov.
Super recept za vse, ki imate radi čvsto zelenjavo!





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev