Moja kuhinja:

Paniran in pečen piščanec


Paniran in pečen piščanec
Paniran in pečen piščanec
Paniran in pečen piščanec
Paniran in pečen piščanec

Si tudi ti skuhal/spekel takšno jed? Naloži sliko

Celo galerijo poglej tukaj.

Prijavi

Prijavi neprimerno vsebino

Delimano

Naloži pdf

Delimano

Dodaj Chefa med priljubljene

Delimano

Dodaj recept med priljubljene



Chef:

Vrsta jedi: mesna jed

Čas priprave: več kot 1 ura

Zahtevnost: srednje lahek

Količina: 1

[ Št. glasov: 0 / Prijavi se, da lahko glasuješ. ]



Naslov skupine sestavin (npr. testo, krema, ...)

  • 1 čajna žlica olja
  • 1 kos jajce
  • 1 cel piščanec
  • 4 kos piščančja stegna brez kosti
  • 1 skodelica moke, krušnih drobtin
  • 2 čajna žlica soli, popra

Preračunaj količine :

Delimano

1/4

Delimano
Delimano

1/3

Delimano
Delimano

1/2

Delimano
Delimano

1

Delimano
Delimano

x2

Delimano
Delimano

x3

Delimano

Delimano

Preračunaj!

Delimano

Št. ogledov: 2521

Št. dolpotegnjenih pdf-ov: 482

Navodila za pripravo

Pečen piščanec:
Zmešamo skupaj olje, sol in poper in s tem namažemo piščanca, ter ga damo peč v naprej ogreto pečico na 200°C za 60- 70 min.

Panirani zrezki:
Piščančja stegna solimo, popramo povaljamo v moki, jajcu in krušnih drobtinah ter ocvremo v vročem olju na zmerni temperaturi na obeh straneh po 10 min.

Kot prilogo lahko ponudite zelenjavni riž ali pražen krompir.





Za popolno kuharsko izkušnjo



Uporabljamo piškotke
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje
Dovoli piškotke
Več informacij o piškotkih in zavrnitev